Имейл:info@re-gen.bg | Телефон: +359 887 898 993 | Skype ID: VitalSutures
За нас

Във Vital Sutures ние сме специализирани в производството и маркиетинга на медицински изделия. От 10г. ние предлагаме нашите продуктови линии от хирургически конци, които отговарят на най-високите стандарти по качество и удоволетворяват изискванията на професионалистите в здравеопазването, както и допринасят за успеха на всички типове хирургически процедури. Понастоящем, Vital Sutures е известна в 27 страни на всички континенти на Света, благодарение на спазването на нашето призвание да гарантираме отлично качество на нашите продукти. Нашите основания за това са нашите международни сертификати като CE 1023 на Европейския съюз и FDA от САЩ. Предимствата на нашите конци при зарастването на рани, намаляването на напрежението при зарастване и времето на зарастване, както и превенцията от инфектиране на раните. Във връзка с горепосоченото, може да откроим следните предимства при прилагането на Vital Sutures от нашите клиенти:

    • Меко проникване в тъканите и намалена тъканна реакция, благодарение на нашият “U-Filo” процес, изпълняван с закривени силиконови игли и максимално ниво на удобство при зашиване.
    • Високо ниво на еластичност на нашите конци постигнато чрез стриктен контрол на качеството от нашият “One by One” процес.
    • Гаранция за използването на продукти в съответствие с международно сертифициране на качеството и с най-взискателните пазари по Света.

Нашето продуктово портфолио се допълва от нашите полипропиленови платна при третирането на херния и урологични заболявания, наред с останалите им приложения. Както платната, така и конците се предлагат в широка гама от размери и комбинации.

© copyright Vital Sutures Europe