Имейл:info@re-gen.bg | Телефон: +359 887 898 993 | Skype ID: VitalSutures

Запитване

Ако имате въпроси или запитвания, свържете се с нас
Антибактериален Полиглактин 910
Polyglycolic Acid

Антибактериален Полиглактин 910:синтетичен резорбируем хирургически конец за приложение при свързване на тъкани(меки) за период от 60 до 90 дни. Позволява прецизно разполагане на възлите и намалява степентта на припокриването им. Този конец е изработен от кополимер на гликоловата и на млечната киселини (90:10) и има синтетично покритие от полиглактин 370 и обработен с калциев стеарат Triclosan (активно въщество IRGACARE® MP).

Характеристики:

Това е усукан полифилен резорбируем конец със синтетично покритие, което осигурява плавна пенетрация на нишката през тъканите и намалява възможността за инфекция. Притежава подобрена якост на опън и продължително време за абсорбция. Антибактериалният Полиглактин 910 се разпада посредством химическа хидролиза и се метаболизира от тялото. Процесът на абсорбция се съпътства от загуба на маса, като конецът се абсорбира напълно за 90 дни.

Индикации:

Той се прилага при общата хирургия, пластичната хирургия, офталмологията, в акушерството и гинекологията, епизиотомията, урологията, травматологията, гастроентерологията, при обикновени наранявания?, за лигатури, в педиатрията и при наранявания на епидермиса.

Не е подходящ за сърдечно-съдовите и неврологични опарации. В качеството му на резорбируем конец , не се прилага в случаите когато е необходимо продължителен контакт на тъканите.

Презентация

  • Антибактериалният Полиглактин 910 е с виолетов цвят
  • Стерилизиран с етиленов оксид
  • Кутии от 12 единици.
© copyright Vital Sutures Europe