Имейл:info@re-gen.bg | Телефон: +359 887 898 993 | Skype ID: VitalSutures

Запитване

Ако имате въпроси или запитвания, свържете се с нас
Монофилен найлон
Polyglactin 910

Монофилен найлон: синтетичен нерезорбируем конец със състав от полиамиден полимер, притежаващ висока елестичност, висока якост на опън, контролирано разтегляне и много ниско ниво на взаимодействие с тъканите. Този синтетичен нерезорбируем конец спомага за перфектно зарастване поради неговото гладко проникване през тъканите и неговите физични и физиологични свойства. При овлажняване става по-гъвкав отколкото в сухо състояние. Разрушава се при хидролиза като се разпада от 15 до 20% на година.

Описание:

Това е синтетичен нерезорбируем монофилен хирургически конец с отлична еластичност, лесно проникване през тъканите(пенетрация) и висока якост на опън, който почти не предизвиква нежелателни реакции в тъканите. Това е влакно с повишена тенденция за възвръщане на първоначалната форма(памет) и поради това е необходимо да се прилага с правенето на повече възли отколкото при полифилните влакна. Става по-гъвкав при контакт с течности. Това е нерезорбируемият материал избиран при пластичната хирургия, възстановяването на нерви, съдовата хирургия и т.н.

Индикации:

  • Монофилен найлон се прилага при сърдечно-съдовата хирургия, общата хирургия, пластичната хирургия, микрохирургията, гръдната хирургия, офталмологията, коремната хирургия, ортопедичната хирургия, урологията, общи наранявания?, наранявания на епидермиса, процедури за задържане.
  • Това е хирургически конец силно препоръчан за затваряне на кожни наранявания, особено когато се изисква наличието на реакция на тъканите, като е много полезен при случаите на инфектирани наранявания.
  • Монофилен найлон е подходящ материал в случаите когато се изисква значителна устойчивост за дълъг период от време( сухожилия, връзки и т.н.).

Презентация:

  • Монофиленото найлоново влакно се предлага в черен цвят.
  • Кутии с 12 единици.
  • Стерилизиран с етиленов оксид.
© copyright Vital Sutures Europe