Имейл:info@re-gen.bg | Телефон: +359 887 898 993 | Skype ID: VitalSutures

Запитване

Ако имате въпроси или запитвания, свържете се с нас
Полиглактин 910
Polyglactin 910

Полиглактин 910: синтетичен резорбируем хирургически конец, пригоден за процедури, които изискват съединяване на тъкани(предимно меки) за период от 60 до 90 дни. Позволява прецизно разполагане на възлите и намалява степентта на припокриването им. Този конец е изработен от кополимер на гликоловата и на млечната киселини (90:10) и има синтетично покритие от полиглактин 370 и калциев стеарат.

Характеристики:

Това е усукан полифилен резорбируем конец със синтетично покритие, което прави нишката лесна за пенетрация и непредизвикваща възпаление на тъканите. Притежава подобрена якост на опън и дълъг абсорбционен период. Полиглактин 910 се разпада чрез химическа хидролиза и се метаболизира от тялото. Процесът на абсорбция е последван от процес на загуба на маса, като конецът напълно се резорбира за 90 дни.

Индикации:

Полиглактин 910 се състои от лесно метаболизиращи се елементи, което го прави мек конец с голяма възможност за абсорбция и повишен капацитет на съединяване. Той се прилага при общата хирургия, пластичната хирургия, офталмологията, в акушерството и гинекологията, епизиотомията, урологията, травматологията, гастроентерологията, при обикновени наранявания?, за лигатури, в педиатрията и при наранявания на епидермиса.

Не е подходящ за сърдечно-съдовите и неврологични опарации.

Презентация

  • Полиглактин 910 е с виолетов цвят
  • Стерилизиран с етиленов оксид
  • Кутии с 12 единици
© copyright Vital Sutures Europe